Teknologi: Cloud Platforme & miljøer

Platforme til forretningsudvikling, modellering og digitalisering

1/3
Microsoft Server integration

​​For virksomheder der benytter Microsoft-teknologi kan vi reelt arbejde strategisk med den fulde Microsoft Server teknologi stak for både it-forretningsudvikling og digitalisering.

 

Vi råder allerede i dag over et stærkt team, der kan implementere, integrere og videreudvikle de forskellige Microsoft ERP, CRM, POS, Lync, samt Exchange, SharePoint og Azure løsninger.

 

Så kontakt vore team allerede i dag for en konkret gennemgang af Microsoft løsninger med speciel henblik på data forbedringer mellem Jeres mange typer applikationer.

1/3
Open Source Innovation

​​For virksomheder der ønsker at benytte Open Source teknologi kan vi også arbejde strategisk med både frontend og backend løsninger.

 

Vi arbejder her med de nyeste teknologier og standarder såsom HTML5, PHP, MySQL, osv.

 

​​Vi tilbyder altid totalløsninger i et samarbejde med vores samarbejdspartnere, herunder it-eksperter på de forskellige OS platforme.

 

Så kontakt os i dag for en gennemgang af Open Source løsninger, som kan bruges i virksomheder, der ønsker data forbedringer mellem Jeres Open Source applikationer.

1/7
Cloud API & Big Data Apps

Arbejder konkret med specifikke applikationer, herunder Point-Of-Sales (POS) systemer, nye B2B og B2C e-handel systemer, samt specielt Mobile CRM apps mod øget SCM integration.

 

Hermed bliver vi en one-stop leverandør, der kan dække forskellige virksomheders behov for at få analyseret både de nuværende og fremtidige it-teknologier og applikationer i forhold til de ønskede it-strategiske og digitale planer for en øget digital forretningsudvikling.

 

Så kontakt os i dag for en gennemgang af data og dokument forbedringer mellem ofte Jeres mange applikationer, systemer og nuværende digitale arbejds- og forretningsprocesser.

 

Prototyping af processer er vores speciale.