Prototyping: ERP, Web & Mobile Apps

Workshops for it-forretningsanalyse, modellering og digitalisering

1/6
1. Visualisering af brugerflader for Mobile CRM/SCM Applikationer
 

Som it-forretingsarkitekt tilbyder vi sparing omkring en øget digitalisering af private virksomheder og offentlige organisationer, bl.a. med henblik på brugen af mobile apps.

Her tages der altid udgangspunkt i aktuelle tekniske, organisatoriske og mobile situation i hele virksomheden, hvorefter vi arbejder mod aftalte ambitioner hen mod nye mål for mobil it-udvikling og dermed it-forretningsudvikling.

Fokus er specielt på it-forretningsrådgivning i forhold til mobil digitalisering af værdikæden, herunder alle de it-systemer som indgår i en produktion af produkter, services og ydelser.

1/7
2. Visualisering af brugerflader til B2B, B2G & B2C e-handel & CRM
 

​​Som it-forretningsarkitekt tilbyder vi at arbejde visuelt med behovs- og kravspecifikationer for interne ERP, Point-of-Sales (POS), samt online B2B, B2G og B2C e-handel, plus ofte helt nye integrerede Mobile CRM/SCM applikationer til indkøbere, sælgere, konsulenter og rådgivere, som er i enhver værdikæde i både de private virksomheder og offentlige organisationer.

Således arbejder vi med prototyping af nye B2C, B2B og B2G websites, der sikrer, at vi i praksis altid arbejder mod den samarbejdende organisation, internt og eksternt på forskellige it-tekniske, process og forretningstekniske, samt organisatoriske niveauer -  i forhold til modellering af webshop og mobile CRM apps.

 

Det teknisk svære er at får lavet integrationer mellem interne ERP/POS, online e-handel og de helt nye Mobile CRM/SCM applikationer...

 

Dette er vores speciale vi kan hjælpe Jer med.

1/5
3. Visualisering af brugerflader for Mobile Point-Of-Sales applikation, samt B2B e-handel CRM systemer
 

​Som it-forretningsarkitekt arbejder vi rigtig meget med POS systemer - ift. ERP, osv. Vores nye e-business ERP/POS arkitektur teams har derfor fokus på følgende projekt opgaver:​  • At analysere ERP/POS arbejdsgange og forretningsprocesser i virksomheden

  • At analysere data og dokumenter anvendt i virksomheden, både internt og eksternt

  • At analysere applikationer, processer og data sammenhænge hos virksomheden for bl.a. at integrere både ERP, POS, CRM og WebShop applikationer, systemer, data og processer. (Big Data & Semantic Data)

Vi arbejder derfor i forskellige teams og projekter for at opfylde både ledelsens og medarbejdernes mere strategiske IT behov, herunder specielt integration af applikationer.