Workshop: Business IoT Development

Workshops for it-forretningsanalyse, modellering og digitalisering

1/4
1. Behovs- & kravspecifikationer

Som it-forretingsarkitekt tilbyder vi sparing omkring en øget digitalisering af private virksomheder og offentlige organisationer.

Her tages der altid udgangspunkt i den aktuelle og nuværende organisatoriske situation i virksomheden, hvorefter vi arbejder mod aftalte ambitioner hen mod nye mål for øget it-udvikling og digital forretningsudvikling.

Fokus er specielt på forretningsrådgivning - i forhold til øget digitalisering i værdikæden, herunder alle de systemer som indgår til produktion af produkter, services og ydelser, som det også fremgår at figuren til venstre.

1/3
2. Samarbejdende organisationer

​​
Som forretningsarkitekt tilbyder vi at arbejde med brugen af både interne ERP systemer, POS (Point-of-Sales), samt B2C, B2B og B2G e-handel systemer, plus også integrerede Mobile CRM systemer til fx. indkøbere, sælgere, konsulenter og rådgivere, som befinder sig i virksomhedens samlede værdikæde.  

 

Hermed sikres, at vi arbejder mod den samarbejdende organisation, internt og eksternt på forskellige it-tekniske, process og forretningstekniske niveauer i værdikæden, som det fremgår af Open Group figurene til venstre, der danner grundlag for B2B handel.

1/3

3. Værdikæde-integration

​Vores e-business CRM/SCM arkitektur teams
har herefter fokus på følgende projekt opgaver:​  • At analysere digitale arbejdsgange og forretningsprocesser i virksomheden

  • At analysere data og dokumenter anvendt i virksomheden, både internt og eksternt

  • At analysere diverse applikationer og data sammenhænge i virksomheden i forhold til både interne, online og mobile processer, herunder data til leverandører og kunder.

Vi arbejder derfor i forskellige teams og projekter for at opfylde både ledelsens og medarbejdernes mere strategiske data behov.