Analyse: Digital IoT forretningsanalyse

Workshops for it-forretningsanalyse, modellering og digitalisering

1/5
1. IT-Forretningsmodellering
 

Som it-forretingsarkitekt tilbyder vi sparing omkring en øget digitalisering af private virksomheder og offentlige organisationer på strategisk niveau, som det fremgår til venstre.

Her tages der altid udgangspunkt i både den aktuelle og nuværende organisatoriske situation i virksomheden, hvorefter vi arbejder mod aftalte ambitioner hen mod nye mål for både forretningsudvikling & øget it-udvikling.

Fokus er her på forretningsrådgivning - i forhold til en stærkt øget digitalisering af værdikæden, herunder alle de ressourcer, applikationer og forskellige systemer, som indgår til produktion af produkter, services og ydelser.  Dermed kan vi 100% optimere og digitalisere alt handel i hele værdikæden.

BAExpert.Techniques-For-Business-Analysis.png
BAExpert.Techniques-For-Business-Analysis.png

1/5
2. Behovs & kravspecifikationer

​​
Som forretningsarkitekt tilbyder fx. at arbejde med behovs- og kravspecifikationer for brugen af både interne ERP og Point-of-Sales (POS) systemer, online B2B, B2G og B2C e-handel, samt nye integrerede mobile CRM systemer til indkøbere, sælgere, konsulenter og rådgivere hos både private virksomheder og offentlige organisationer, som skal/bør samarbejde.

Hermed sikres, at vi arbejder mod den samarbejdende organisation, internt og eksternt på forskellige process, it-tekniske og forretningstekniske niveauer jvf. modellerne.

 

Fokus er derfor på digital kunde service (CRM), og digital kommunikation til leverandør (SCM).

EBUSS-B2B2G-eWORKFLOW-ERP-ESB.UK.jpg
EBUSS-B2B2G-eWORKFLOW-ERP-ESB.UK.jpg

E-Shop_SupplyChain.jpg
E-Shop_SupplyChain.jpg

EBUSS-B2B2G-eWORKFLOW-ERP-ESB.UK.jpg
EBUSS-B2B2G-eWORKFLOW-ERP-ESB.UK.jpg

1/8

3. Samarbejdende organisationer

​Vores e-business CRM/SCM arkitektur teams
har fokus på følgende projekt opgaver:​  • At analysere digitale arbejdsgange og forretningsprocesser i virksomheden

  • At analysere data og dokumenter anvendt i virksomheden, både internt og eksternt

  • At analysere applikationer og data sammenhænge i virksomheden

Vi arbejder derfor i forskellige teams og projekter for at opfylde både ledelsens og medarbejdernes mere strategiske IT behov.Et eksempel kan være indenfor service- & oplevelsesøkonomi området, hvor tablet computere bliver taget i anvendelse i forhold til både købere og sælgere, som illustreret.